Unieke ontwerpen van Zeilboot Sculpturen

Ik maak unieke ontwerpen van Zeilboot sculpturen van RVS (roestvast staal), voorzien van  een koperlaag  om een kleurrijke patina te verkrijgen die elk een prachtig kleuren motief hebben.
Nooit is een ontwerp het zelfde daarom ook altijd uniek in zijn soort.  Ieder ontwerp word geleverd met een special certificaat met nummer en stempel bewijs van  handmatig ontwerp dat zeer uniek genoemd mag worden. Een kopie is van de patina kleuren die kunstmatig zijn aan gebracht is nooit mogelijk.  Bijna alle Zeilboot sculpturen zijn geheel of gedeeltelijk gepolijst en geven een  prachtige uitstraling in uw Hotel of Restaurant of bedrijf maar ook in uw interieur van uw woning heeft u een uniek kunstwerk staan waar geen tweede van is door de patina kleuren van Dutch-Design-Art.com ontwerper Frans Verweij

Spread the designs

Geef een reactie