Garantie en klachten

Garantie & Klachten Dutch Art Design

 

Op door Dutch Art Design geleverde producten bestaat een garantie. Dit is de officiële garantie die door Dutch Art Design op haar producten wordt verleend. Deze garantie laat de rechten van de klant die hieruit voortvloeien, volledig tot hun recht komen.
De garantiebevestiging vindt u telkens op de verstrekte nota/rekening.

De klant dient een klacht kenbaar te maken via onze email

Wij nemen alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht serieus en snel in behandeling en trachten deze binnen 14 werkdagen met klant op te lossen, Dutch Art Design zal de klant hierover schriftelijk per e-mail of via brief berichten.

We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@Dutch-design-art.com

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons email adres. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 

  1. Bij verzegelde producten, wanneer de verzegeling verbroken is.
  2. Bij bewerkingen, die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de
    consument;
  3. Bij producten, die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. Bij producten, die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

Dutch Art Design
Oostendelaan 18
5628RZ  Eindhoven
info@dutch-design-art.com
0031-636576994
KVK nummer: 62944150
BTW nummer: NL141994642B02

Spread the designs